dscn8763.jpgKeilailu

Kevään 2019 keilakisa käytiin Leppävaaran Sellon keilahallissa. Osallistujia oli 8 ja ratoja käytössä 4. Kaikki ehtivät heittää 3 kierrosta. Kahden parhaan sarjan keskiarvo ratkaisi sijoituksen. Tällä kertaa voiton vei niukasti Arto keskiarvolla 138, toiseksi sijoittui Lasse 134,5 (hänellä oli paras sarja 145) ja kolmanneksi Timppa 130. Artturi oli neljäs (122,5. Kisan jälkeen lounastettiin Kathmandu Palacessa. Lisää tuloksia alhaalla olevasta linkistä.

Kevään 2018 keilakisa käytiin jälleen Leppävaaran Sellon keilahallissa. Lasse voitti kisan kahden sarjan yhteistuloksella 316 parhaan sarjan ollessa 174. Artturi (293) ja Vesa (238) olivat seuraavina. Kaikki tulokset löydät sivun alalaidan linkistä.

Syksyn 2017 keilaturnaus järjestettiin Vuokatin Katinkullassa. Neljä klupilaista oli vaivautunut mukaan kauas lumisen kauniiseen Kainuuseen. Artturi voitti kisan parhaan sarjan ollessa 149 ja kolmen kierroksen keskiarvon ollessa 124. Vesa, Lasse ja Timppa valtasivat seuraavat sijat.

Keiloja kaatui taas klubilaisten toimestakeväällä 2017. Kuusi vuotta oli vierähtänyt edellisestä keilailukisasta. Paikkana oli nyt Sellon keilahalli. Mukana oli 9 pelaajaa. Arto voitti kisan isännän ottein kahden parhaan sarjan keskiarvon ollessa 140. Vesa oli toinen (130) niukasti ennen Lassea (129,5). Yhtä täpärästi otti Artturin neljännen sijan (120) Timpan hävitessä vain puoli pistettä (119,5).

Vuoden 2011 keilailuiltaa vietettiin 18.4. Tapiolan keilahallissa. Osallistujia oli peräti 9. Ensimmäinen kierros oli totuttelua. Toisella kierroksella tulokset useimmilla paranivat, mitä edesauttoivat monet täyskaadot. Paikkopelissä on kaikilla vielä parantamisen varaa. Timpalla toinen heittokierros alkoi loistavasti. Kolme peräkkäistä kaatoa alkusarjaan lupaili huipputulosta, mutta ikävät reiät ja keilapateriston taakse "piiloutunut" pallo sotkivat heittorytmiä. Paparazzi-Kille otti kuvia, jotka ehkä näemme joskus ja voimme analysoida asentoja. Illan paras oli tällä kertaa Arto, joka onnistui toisessa sarjassaan hyvin. Mahdollisuudet olivat jopa paritulokseen eli 200 pisteeseen, mutta parin helpon paikon missaaminen pudotti tuloksen sinänsä hyvään 175. Lasse oli toinen hyvän toisen kierroksen tuloksen 147 ansiosta.  Pronssikamppailu oli tiukka. Masan kaksi tasaista sarjaa tuottivat kolmannen sija. Timppa jäi Masasta 2 ja Tadek 4 pisteen päähän.